Όριο ηλικίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα buywine.gr πωλεί οινοπνευματώδη προϊόντα μόνο σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών και διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πώληση σε αντίθετη περίπτωση.

 

Παραγγελίες

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα buywine.gr με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.buywine.gr
  • Μέσω email στην διεύθυνση sales@buywine.gr
  • Μέσω τηλεφώνου καλώντας τον αριθμό 210-9913316 

Η παραγγελία με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους συνιστά αποδοχή των όρων χρήσεως του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Ώρες λειτουργίας

Το buywine.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και, ως εκ τούτου, είναι προσβάσιμο στους επισκέπτες/πελάτες του, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ωστόσο, η τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία με το κατάστημα είναι εφικτή εντός των ωρών 09:00π.μ, εως 17:00μ.μ, από Δευτέρα εώς Παρασκευή 

Παράδοση

Για παραγγελίες που δίνονται εώς τις 10:00 πμ η παράδοση γίνεται αυθημερόν (σε περιοχές εντός Αττικής) . Για παραγγελίες μετά τις 10:30 η παράδοση γίνεται την επόμενη ημέρα. Οι παραγγελίες εντός Σαββατοκύριακου παραδίδονται την Δευτέρα.

 Τιμές

Οι τιμές που αναγράφονται στον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι τελικές, σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) που αντιστοιχεί σε κάθε προϊόν. Το ηλεκτρονικό κατάστημα buywine.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές των προϊόντων του χωρίς έγγραφη ενημέρωση προς τους πελάτες. Οι χρεώσεις του κόστους αποστολής υπολογίζονται με βάση την διεύθυνση και τον χρόνο παράδοσης.

 

Περιγραφές προϊόντων

Οι περιγραφές των προϊόντων του καταστήματος έχουν γίνει από την ομάδα του buywine.gr με βάση προσωπικές δοκιμές ή/και πληροφορίες από τους ίδιους τους παραγωγούς τους. Έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβέστερη περιγραφή των προϊόντων, ωστόσο το ηλεκτρονικό κατάστημα buywine.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη, καθώς και για ενδεχόμενες ανακρίβειες στις περιγραφές των προϊόντων του καταλόγου του. Οι περιγραφές των προϊόντων και των παραγωγών που περιλαμβάνονται στις σελίδες του buywine.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας.

 

Τρόποι πληρωμής

Οι πελάτες του buywine.gr μπορούν να επιλέξουν από τις εξής επιλογές πληρωμής των παραγγελιών τους:

  • Πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα
  • Αντικαταβολή κατά την παράδοση
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η διεκπεραίωση κάθε παραγγελίας γίνεται εφόσον έχει γίνει εξόφληση τόσο για το συγκεκριμένο είδος, όσο και για τα έξοδα μεταφοράς.

 

Τρόποι αποστολής/παράδοσης

Ανάλογα με την διεύθυνση του παραλήπτη, η παράδοση των παραγγελιών γίνεται είτε από υπάλληλο της εταιρείας με ίδιο μέσο, είτε με συνεργαζόμενη υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier), είτε μέσω πρακτορείου/ταχυδρομείου, σε ειδικές περιπτώσεις.  

Εγγύηση ποιότητας/επιστροφές

Η ομάδα του buywine.gr, αξιοποιώντας την μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία της στον χώρο του οίνου, εγγυάται την φύλαξη και συντήρηση των ειδών του καταλόγου του καταστήματος κάτω από επαγγελματικές συνθήκες. Επιπλέον, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κάθε είδος να παραδοθεί στον πελάτη σε τέλεια κατάσταση. Σε περίπτωση οποιοδήποτε ελαττώματος στο προϊόν ή στη συσκευασία του, ο πελάτης παρακαλείται να επικοινωνήσει με το buywine.gr εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, προκειμένου να δρομολογηθεί είτε η αντικατάσταση του προϊόντος, είτε η επιστροφή των χρημάτων με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό (όχι σε μετρητά).

 

Απόψεις και περιεχόμενο από τρίτες πηγές

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο (blog) του ηλεκτρονικού καταστήματος, στις κριτικές από πελάτες, αλλά και σε εξωτερικές σελίδες που παρατίθενται μέσω συνδέσμων (link) δεν εκφράζουν την εταιρεία, η οποία δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτές.

 

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι χρηματικές συναλλαγές με το ηλεκτρονικό κατάστημα buywine.gr γίνονται μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής. Η ασφάλεια των συναλλαγών διασφαλίζεται με ευθύνη και με τους όρους των συγκεκριμένων οργανισμών.(Τράπεζα Πειραιώς / AlphaBank)

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η συλλογή προσωπικών στοιχείων από το ηλεκτρονικό κατάστημα buywine.gr γίνεται αποκλειστικά με γνώμονα την ενημέρωση και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών του. Η εισαγωγή των στοιχείων αυτών από τον πελάτη στον ιστοχώροbuywine.gr συνιστά έγγραφη συγκατάθεση για την χρήση τους με αυτό τον σκοπό. Η εταιρεία δεσμεύεται ότι δεν θα ενοικιάσει, πωλήσει ή προωθήσει τα στοιχεία αυτά προς οποιονδήποτε τρίτο για κανένα λόγο.

 

Έκδοση απόδειξης/τιμολογίου

Η εταιρεία υποχρεούται να εκδίδει απόδειξη λιανικής πώλησης (ή τιμολογίου βάσει στοιχείων που ο πελάτης θα προσκομίσει) για κάθε αγορά.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Οι παραδόσεις άνω των 60 € είναι ΔΩΡΕΑΝ για περιοχές εντός Αττικής !

 


Ενημερωτικό δελτίο