Τρούφα

Τρούφα  Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Το λάδι λευκής τρούφας είναι βασισμένο στο ελαιόλαδο με αρώματα λευκής τρούφας. Σερβίρεται φρέσκο σε σαλάτες, σούπες, μακαρονάδες, κρέας και ψάρι. Λίγες σταγόνες είναι αρκετές!

0 Σχόλιο(α)
18,94 €
Σε απόθεμα

Το λάδι μαύρης τρούφας είναι βασισμένο στο ελαιόλαδο με αρώματα μαύρης τρούφας. Σερβίρεται φρέσκο σε σαλάτες, σούπες, μακαρονάδες, κρέας και ψάρι. Λίγες σταγόνες είναι αρκετές!

0 Σχόλιο(α)
18,94 €
Σε απόθεμα

Το βαλσάμικο της Valnerina Tartufi συνδυάζει το παραδοσιακό Ιταλικό βαλσάμικο με άρωμα λευκής τρούφας. Ιδανικό για σαλάτες, παρμεζάνα, παγωτά αλλά και γεύματα με βάση το λευκό κρέας.

0 Σχόλιο(α)
12,18 €
Σε απόθεμα

Το αλάτι τρούφας είναι φυσικό θαλασσινό αλάτι με καλοκαιρινή τρούφα και άρωμα, που δίνει ξεχωριστή γεύση στα γεύματά σας.  Ιδανικό για ψητά κρεατα, ψάρια, σαλάτες και μακαρόνια. 

0 Σχόλιο(α)
12,18 €
Σε απόθεμα

Το μέλι τρούφας παρασκευάζεται με μέλι ακακίας και με λευκή τρούφα, αφήνοντας αμετάβλητα τα φυσικά χαρακτηριστικά του μελιού και προσδίδοντας μοναδική γεύση και άρωμα στο προϊόν. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με κακάο, παγωτό, κρέμες τυριών, ή ακόμη και με ψητό ψωμί.

0 Σχόλιο(α)
9,47 €
Σε απόθεμα

Η σως τρούφας περιέχει φρέσκα μανιτάρια, ελαιόλαδο, ελιές, καλοκαιρινή τρούφα, αλάτι και αρωματικά. Για έντονη γεύση σωτάρετε λίγο σκόρδο σε λάδι, αφήστε το να κρυώσει και προθέστε το στο προϊόν. Ιδανικό με μακαρόνια, κρέας ή ψάρι. (30gr / άτομο) Δεν περιέχει συντηρητικά και χρωστικές.

0 Σχόλιο(α)
25,71 €
Σε απόθεμα

Κομμάτια από την πιο εκλεκτή τρούφα κάθε σοδειάς τα οποία διατηρούνται σε γυάλινα βαζάκια σε δικό τους φυσικό "χυμό" τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην μαγειρική. Συνδυάζεται με μακαρόνια, κρέας ή ψάρι. (15-20γρ /άτομο) Δεν περιέχει συντηρητικά και χρωστικές

0 Σχόλιο(α)
33,83 €
Σε απόθεμα
Προβάλλονται 1 έως 7 από 7 προϊόντα

Ενημερωτικό δελτίο